MULIGHEDERNES ERHVERVSPARK

 

 

 

 

Inspirerende omgivelser

Mulighedernes Erhvervspark ligger i attraktive Helsingør, kun få minutter fra motorvejen, færgen til Sverige og offentlige transportmuligheder. Erhvervsparken råder over knap 20.000 m2, fordelt på lokaler som skabt til kreativ udfoldelse, let produktion, lager og pulterrum. Mulighederne skal opleves; vi glæder os til at vise dig rundt. Ring til ejendomsinspektør Hans Venslev 4922 0183,

 

Fleksible løsninger

Mange er startet i det små og efter nogle år er rammerne blevet for snævre. For andre har en mere rationel drift betydet, at mindre lokaler har været en bedre løsning. I begge tilfælde kan Helsingør Erhvervspark som oftest finde en løsning på stedet, da vi er indstillet på at indrette lokalerne efter dine ændrede behov.

 

Tæt på det hele

Helsingør Erhvervspark ligger “på kanten” af en af Danmarks store købstæder. Motorvejen giver mulighed for at nå frem til Nordeuropas største lufthavn inden for 50 minutter, og færgeforbindelsen til Sverige ligger under 10 minutter væk. Busserne holder ved døren, og parkeringspladserne giver dine medarbejdere og kunder al den plads, der skal til for at føle sig velkommen.

  

Her kommer iværksætterne godt fra start

De mange kreative og dynamiske virksomheder, som allerede har skabt en sund forretning i Erhvervsparken, skaber de ideelle rammer for de nye virksomheder, der blomstrer op. Helsingør Erhvervspark byder iværksættere velkommen.

  

Trygge omgivelser

Ingen ønsker at møde om morgenen for at opleve, at der har været gæster uden invitation om natten. Helsingør Erhvervspark er trygt indhegnet, og en effektiv vagttjeneste sikrer yderligere alle virksomhederne.

 

Dejlige kantine

Der er mulighed for at købe frokost eller nyde sin medbragte mad i lyse lokaler, midt i Erhvervsparken.

 

Plads til de helt store møder

Erhvervsparken tilbyder lejerne et stort og indbydende konferencelokale med god plads til 40 deltagere. Der stilles ligeledes mindre mødelokaler til rådighed, med plads til 8 deltagere.

  

Fitnessrum & badeforhold

Helsingør Erhvervspark har indrettet fitnessrum, som er frit tilgængeligt for vore lejere. For dem, der ønsker at starte dagen med en rask cykeltur til arbejde, er der mulighed for at tage et bad, inden opgaverne på arbejdet skal løses. Erhvervsparken råder over lækre badefaciliteter, der frit kan benyttes af lejerne/medarbejderne.

 

Helsingør Erhvervspark A/S,  H. P. Christensens Vej 1, 3000 Helsingør Tlf: +45 4922 0183